HVERDAGEN

Hverdagen hos migJeg åbner kl. 6:30, hvor de første børn møder ind. Her spiser vi morgenmad i rolige omgivelser, hvor der er mulighed for at sidde og sludre om stort og småt, samtidigt med at vi vågner. 

Indtil det sidste barn er mødt ind, er der mulighed for fri leg, højtlæsning, sang, eller hvad vi nu finder på. Det er også her, der er mulighed for en formiddagslur, hvis der skulle være brug for det.


Når klokken bliver 9, er vi klar til formiddagsmad, der består af vand, boller og frugt. 


Mellem kl. 9:30 og 11:30 er vi i gang med dagens aktiviteter. Det kan bestå af en god blanding af udendørs aktiviteter, hvor naturen udforskes, besøg hos anden pasningsordning, legestue, indendørs hygge, tumlen og kreative udfoldelser. 


Der vil være særlig fokus på alle højtiderne, hvor der vil blive hygget lidt ekstra, og I forældre vil få en masse fine kreative ting med hjem. 


kl. 11:30 spiser vi frokost. Børnene er her med til at tilberede maden, dække bord og tage af bordet. Børnene synes, at det er sjovt at være en del af det og vokser med opgaven af at hjælpe til. Under frokosten tales om de ting, vi har lavet i løbet af formiddagen og de ting, der har gjort særlig indtryk på børnnene.


Alle børn er puttet og sover dejligt, når klokken er blevet 12:30. Efterhånden som børnene vågner, vil de blive tilbudt frugt, bolle eller kiks. Herefter er der mulighed for leg inde som ude til dagen slutter.